Опреснено на 2001-08-08
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
 

От 27 Ноември 1982 г. Соуфание живее в атмосфера на мир,радост,ведрина и благодарност,въпреки различните затруднения,които посещаващите налагат на домакините на къщата.В Соуфание молитвата е основна част от всички дейности.По принцип две молитвени служби се празнуват ежедневно:молитва на броеницата и обща молитва.Понякога има три или четири служби.

Молитвите не са престанали дори и за ден от 27 ноември 1982 г.,без разлика от време или събития;молитви към които Мюсюлманите се присъединяват спонтанно,тъй като Света Дева Мария е високо почитана в Исляма.Хората идващи за първи път в Соуфание са впечатлени от усърдието на вярващите.Целият живот на хора се променя.Духовните разговори са многократни и са по-важни от физическите изцеления,които също не са на заден план.Колкото до Мирна,тя е запазила своето чистосърдечие и простодушие,въпреки многото възможности които биха я направили горделива.Тя е майка на две деца:Мириам(родена на 15 Октомври 1986 г.)и Джон-Еммануел(роден на 26 юли 1988 г.).

Мирна,Николас и децата им дават изключителен пример за Християнско семейство.Те са впечатляващи със своето простодушие,тяхната непринуденост и гостоприемната топлина на къщата,която е отворена ден и нощ за всеки който идва да се моли в нея.

Не е лесно за Мирна да съчетае апостолството си с останалите задължения на съпруга,майка и сестра.Ето защо тя и съпругът й разчитат много на молитвите ни така,че тя да остане вярна на благословията.

С настоящото заявявам да не се дава теологично значение на понятията :"стигмата,екстаз,явяване"Аз ги използувам за улеснение,тъй като в тази област последната  дума принадлежи на Нашата Майка-Църквата-Джозеф  Малоули,СМ,свещенник от Светата Римо Католическа Църква.