Львів

вдень +7..12°C
вночі +3..8°C
Інші міста>>

Долар США

4.920 4.996
-0.016 -0.017
Інші валюти>>

Гаряча тема:

Архів>>


RSS

Всі новини>>

Робота і кар'єра
Завантаження ...
Завантаження ...

Вхід для клієнтів




Забули пароль?

Завантаження...

результати>>
Що сприятиме об’єднанню Блоку НУНС в єдину партію








Містик Мірна Наззур із Сирії зустрілася з львів’янами
11.04.2008 10:59 // Суспільство
Сьогодні в Українському католицькому університеті проходить зустріч із сучасним містиком Мірною Наззур та її духовним отцем Еліасом Заглауі з району Суфаньє - джерело святої олії, що у Дамаску (Сирія).

Починаючи з 22 листопада 1982 року простий дім християнського району Суфаньє у Дамаску став місцем проявів, які дають можливість його мешканцям переживати благодать перших християн. Дамаск – це славне місто в історії християнства, яке переживає приголомшливі події, які неможливо пояснити і які слідують одна за одною в дивовижному порядку. Йдеться про такі дива, як витікання олії з репродукції ікони Богородиці, сочення олії з обличчя і рук Мірни Наззур. Власне 22 листопада 1982 року Мірна молилася з іншими членами родини під час візиту до своєї хворої братової, коли раптом вона відчула дивну річ, яку важко описати: усе її тіло тремтіло, немов виходила сила. Вперше олія почала текти з її рук. Друга подія сталася у помешканні Мірни і Ніколя у Суфаньє 27 листопада цього ж року. Олія почала виділятися з маленької репродукції ікони Казанської Богородиці. Духовні події у Суфаньє тривають більше 25 років і отримали глибоке особисте визнання єпископів та апостольських нунціїв. Під час свого візиту до Сирії у 2001 році Мірну благословив Святійший Отець Іван Павло ІІ. Мірна свідчила на 5 континентах землі. Далі Мірна мала появу Богородиці і отримала послання з особливим наголосом на єдності Церкви та єдності свята Пасхи між католиками та православними. Пізніше Мірна досвідчила екстази, які супроводжувалися олійними виділеннями з її обличчя та рук, а згодом – її очей, щоразу, коли вона мала бачити Христа. Потім Мірна мала стигмати на тілі, були також фізичні й духовні зцілення людей.

Під час своєї зустрічі в УКУ Мірна наголосила на тому, що Ісус є Богом радості і миру, а не Богом страждання. Але ми дуже часто звертаємося до Господа не у хвилини радості і щастя, а лише тоді, коли нам важко.

„Сьогодні дуже часто батьки не мають часу слухати своїх дітей, а для того, щоб сім’я зберегла свою ідентичність, потрібна щоденна молитва і любов”, - зазначила Мірна Наззур.

Завантаження ...

Украинская Баннерная Сеть